Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 3, 2015

Dapatkan Koleksi Fesyen Terkini dan Popcorn Sedap

Assalamualaikum dan hai semua!
Untuk makluman koranglah kan. Sekarang ni Nina dah buat part time bisnes. Baru je permulaan. Hehe Alhamdulillah. Setelah daftar SSM hari tu baru semangat sikit nak berniaga. Barulah customer yakin dengan kita. Trusted seller! Apa pun sesiapa yang mencari popcorn seperti di pawagam, baju ke skirt ke or anything about fashion jomlah tengok insta kita :D
Apa yang kita jual :
- POPCORN
- SKIRT (Custom made)
- PALLAZO (Custom made)
- KURUNG
- DRESS
- SHAWL
- PASHMINA


FOLLOW US NOW:


2 comments:

  1. Singgah pagi ^^ semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih awak. Awak singgahlah tengok2 ye :)

      Delete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.