Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

May 29, 2020

MasakMasakbyRA | Acar Jelatah

Assalamualaikum dan hai semua!
Menu yang senang dan kalau tak tahu nak jadikan makanan tambah bila makan nasi. Tak perlu masak dan guna gas. Gaul je :D


1. Masukkan semua bahan dan kacau sebati
2. Siap!

Boleh jenguk dekat IG okay dan follow https://www.instagram.com/ruqaiyah.amanina/. Selamat mencuba :)

2 comments:

  1. Lama tak makan acar ni. Last makan time kenduri ritu je tu pun before pkp 😂

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.