Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

May 1, 2019

10 Tips Padanan Warna Raya

Assalamualaikum dan hai semua!
Harini semua cuti kan. Mungkin ada yang bekerja harini. SELAMAT BEKERJA! Ok harini nak share satu lagi info, memandangkan puasa tinggal berapa hari lagi dan selepas itu raya pula. Jadi dah fikir ke tema apa tahun ni? Hehe mesti ramai dah ada kan. Yang tak ada lagi tu janganlah risau, masih sempat lagi. Raya pun lambat lagi :D Mungkin info ini akan membantu sedikitlah untuk korang cari baju raya atau masih confius lagi nak padankan warna kan. 
Dah dapat idea tema raya korang? Hehe cantikkan semuanya. Semoga dengan carta ni dapat beri manfaat kepada korang. Bila dah dapat padankan warna tu barulah raya korang ceria dan tak terlalu plain. Jadi bila berselfie ke nampak cantiklah gambar tu. Menyerlahkan lagi raya korang :)

4 comments:

  1. i have no baju raya yet oh nooooo

    ReplyDelete
  2. Nice entri. Bole lah bwat persediaan padanan warna tu baju raya tahun nie ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Aah betul ni sebagai idea untuk baju raya nanti..

      Delete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.