Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

November 14, 2017

Kali Kedua Peperiksaan Secara Atas Talian SPA Untuk Akauntan 2017

Assalamualaikum dan hai semua!

Jumaat yang lepas, rasanya ramai yang menduduki peperiksaan untuk Akauntan M41 ni kan? Macam mana korang ok tak? Haha macam post sebelum ni pertama kali Nina ambil exam online SPA. Ni sama je perasaan dia. Haha tak cukup masa. Nak fikir lagi. Soalan banyak. Aduh memang siapa boleh jawab dengan cepat tu memang hebatlah. Tak apa janji dah cuba. Dapat ke tak tu belakang kira :D

Nina nak share tips. Haha sebelum tu korang kena banyak study pasal Jabatan Akautan Negara, yang penting silalah ingat basic akaun dan jangan lupa buat latihan untuk pengiraan ye. Kena ingat formula. InshaAllah boleh jawab kot. Sebab Nina tak study apa pun. Jawab kalau boleh sepantas kilat. Jangan terlalu lama dekat satu soalan tu sebab masa memang tak akan cukup untuk fikir soalan lain. Haha

Pastikan capaian internet korang betul tak ada masalah ye. Memang internet kena kuat. Hehe kalau tak ada lah masalah di kemudian hari. Goodluck korang!

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.