Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

October 4, 2017

Perlu Tak Blog Tukar Baju?

Assalamualaikum dan hai semua!
Nak minta tolong semua kalau blog ni tukar baju ok tak? Haha sebab dah lama tak berwajah baru blog ni tapi tu lah sayang giler dengan design sekarang ni :D

Perlu tak blog ni tukar baju?

YA
TIDAK
Quotes 2 Know

Siapa pakar edit blog sini? Haaa munculkan diri ye. Silalah komen :)

3 comments:

  1. TERPULANG PADA EMPUNYA DIRI. INI PUN CANTIK...

    ReplyDelete
  2. perlu sangat! dulu rajin la nak edit sendiri, sekarang upah blogger lain je.. hihi

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.