Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

October 4, 2017

Perlu Tak Blog Tukar Baju?

Assalamualaikum dan hai semua!
Nak minta tolong semua kalau blog ni tukar baju ok tak? Haha sebab dah lama tak berwajah baru blog ni tapi tu lah sayang giler dengan design sekarang ni :D

Perlu tak blog ni tukar baju?

YA
TIDAK
Quotes 2 Know

Siapa pakar edit blog sini? Haaa munculkan diri ye. Silalah komen :)

October 3, 2017

Giveaway Birthday Tuan Dan Blog Anugerah Terindah

Assalamualaikum dan hai semua!
Lagi giveaway untuk dijoin. Support jom :)
KLIK BANNER UNTUK JOIN
Tarikh berlangsung : 24/09/2017-15/10/2017 
(Jam 11.59 malam)

Giveaway Suka Hati Lah by E'in

Assalamualaikum dan hai semua!
Malam ni Nina nak join giveaway lagi. Jom support blogger ni :)
KLIK BANNER UNTUK JOIN
Nina tak tahu nak tag siapa sebab dah lama tak tag orang ni. Haha
TARIKH TUTUP: 23/10/2017

October 1, 2017

Giveaway Paling Gedik

Assalamualaikum dan hai semua!
Lama tak update entri barukan. Bulan baru Nina pun nak join giveaway menarik ni. Jom korang support :)
KLIK BANNER UNTUK JOIN