Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 29, 2017

Kad Raya 2017 | Dunia Sebenar Shida

Assalamualaikum dan hai semua!
Seperti tahun lepas, rasanya tahun ni pun ramai blogger tak printing kad rayakan. Tapi tak apalah. Hehe setiap tahun mesti dapat kad raya dari akak biru ni. Kalau korang buat tempahan dengan akak ni, mesti korang akan dapat kad raya sekali. Bestkan :D Hehe terima kasih kak! Jom singgah blog akak Shida sebab blog akak ni macam di awangan sebab warna biru je. Tutorial pun banyak. Akak ni friendly tau. Best deal dengan akak ni.  Kalau korang nak tempah printing kad ke, nak design ke, boleh contact akak Shida ni ye.

p/s: Siapa nak swap kad raya atau nak bagi kad raya? PM cepat :D

5 comments:

  1. wah bestnya dapat kad raya dari blogger shida

    ReplyDelete


  2. yeahhh dpt juga kad raya shida.. suka dgn design kad shida setiap thn. sy dh reply di cbox. nanti nina drop komen ya. rayakan sebulan

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.