Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

March 14, 2017

Tempahan Design Blog Mieza Suhaini

Assalamualaikum dan hai semua!
Syukur ke hadrat Ilahi kerana beri limpah rezeki dan sihat tubuh badan lagi untuk bekerja. Artwork ni sebenarnya bulan lepas tapi baru nak up entri. Hehe busylah kerja banyak sampai blog terabai. Blog kali ini merupakan seorang blogger juga. Haha mestilahkan. Beliau nak tema hitam putih tapi disebabkan hitam tu agak gelap jadi, saya campur dengan warna kelabu. Nak simple je. Disebabkan terlalu lama tak edit, dah tak jadi simple. Tapi owner dia kata ok, jadi proceed jela :D

Header Nina tak buat sebab apa yang owner nak tu tak dapat. Huhu jadi header dari owner sendiri. Yang lain Nina edit. Untuk watermark pula dia ilhamkan dari Nina sendiri, cuba Nina lainkan sikit :)

NAMA : MIEZA SUHAINI
PAKEJ : PAKEJ 1 FULL
THEME : BLACK WHITE (MINIMALIST)
TEMPOH SIAP : +/- TIGA HARI
BERMINAT : PM DI PAGE SEHIJAU BLOG RA

3 comments:

  1. simple dan cntik! <3 btw sy nak tnya, apa nama website yg awk guna dalam gambar2 mcm ni? macam gambar blog kita ada dlm laptop.. or gmbar2 lain.. dah lama sy cri.. tp x jumpa.. hehe

    ReplyDelete
  2. cantik dan kemas hasil kerja awak..

    ReplyDelete
  3. elsa tengok dah blog sis mieza! simple but nice :*

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.