Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

August 20, 2016

Perfume Tahan Lama & Murah | MELURE Perfume

Assalamualaikum dan hai semua!
Harini nak bagi testimoni atau review satu produk best punyee! Hehe selalu beli atau pernah cuba perfume korang ada masalah tak? Selalu tak puas hati ke. Mesti adakan? Mana taknye beli dahla mahal lepas tu haruman dia sekejap je. Pagi pakai tak sampai petang dah tak ada bau dah. Kena sembur lagi. Kurang keyakinan nak berhadapan dengan orang lagi kerja di pejabatkan. Malu juga kalau kawan bau peluh kita. Hehe jangan risau ada jalan penyelesaian..
MELURE perfume? Pernah dengar tak? Tak yee? Tak apa. Produk ni baru lagi di pasaran tapi dah mendapat tempat di hati pelanggannya. Cepat habis perfume ni. Memang terbaiklah produk ni. Meh usha sikit apa yang best sangat perfume ni yeee? Hehe
List wangian MELURE ni ada 4 jenis yang terkini:-
1) Melure No.1 Inspired By Gucci Flora
2) Melure No.2 Inspired By Coco Chanel Mademoiselle
3) Melure No.3 Inspired By Davidoff Cool Water
4) Melure No.4 Inspired By Victoria Secret Bombshell
Nina dah pun cuba seminggu. Pilihan hati Nina adalah yang No.3 tu sebab Nina lebih sukakan wangian yang fresh. Paling suka sekali perfume ni ia boleh tahan sampai petang. Lebih 8 jam tahan tau. Serius babe! EDP pula tu mana tak tahan lamakan? Harga dia murah dari perfume yang lain. Mana nak dapat EDP dengan harga murah ni. Cuba tekaaa berapa harga sebotol ni? Haa hanya RM35 je tau. Murahkan?
Yang paling suka sebab packaging dia pun cantik sangat! Comel kot.. Kotak dia pun tahan dan tebal. So, tak ada masalah kalau nak pos ke nak COD ke. InsyaALLAH selamatlah. MELURE lebih nampak exclusive tapi harga dia murah. Lagi satu perempuan ada masalah beg berat. Sebab apa? Perempuan ni suka sumbat je apa-apa dalam beg. Nina selagi boleh semua nak kecil. Tapi dengan MELURE perfume ni jangan risau, dia ringan dan botol kecil. 25ml sahaja. Sangat senang korang nak bawa kemana-mana dan boleh sumbat je dalam handbag korang tu. Paling penting ia mesra solat. Tak ada masalah!  :)
Bau yang lain, Nina dah cuba bau. Wangi! Ia lebih kepada sweet gituuu! Hehe rasa lebih feminin korang bila sembur. Yakin sikit nak berjumpa dengan ramai orang. Rugi gila tak cuba sebab murah.. Kalau perfume lain RM50 ke atas dah rasanya. Yang ni berbaloi sangat. Sembur sikit pun dah wangi. Perfume dia laku kerass! Cuba tau.
Lagi satu, kita selalu masalah takut perfume tak serasi dengan badan kita. Ye betul tu Nina setuju yang tu. Tapi dengan MELURE perfume ni jangan risau. Pasti korang suka sebab wangian dia yang biasa kita boleh dapat di pasaran. Wangian yang terkini. Rasanya korang dah boleh tahu macam mana bau dia. Tak ada masalahlah untuk korang.
Jadi kenapa kena dapatkan MELURE perfume ni?
✔️ Lulus halal Jakim
✔️ 25 ml (tahan dekat 2 bulan)
✔️ Harga paling murah kat Malaysia untuk 25ml
✔️ Bau kellasss 99% sama macam jenama femes international
✔️ Spray skali tahan lebih 8 jam
Apa lagi ditunggu? Cubalah.. Sebarang tempahan boleh beli dengan Akak comel kita ni. Akak ni super friendly. Baik dan servis yang pantas :)

Kak Rini 

WA +01121386228



4 comments:

  1. Wah nampak menarik! *_* anyway saya ada tag awak untuk satu giveaway. jemput join ya! http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/08/giveaway-1st-anniversary-blog-my.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang awak. cuba la nanti. hehe thanks :)

      Delete
  2. mesra solat nilah yg kita cari hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe aah betul tu. Selamat nak bawak solat ;)

      Delete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.