Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

March 21, 2016

Tempahan Design Blog Keladi Ubi

Assalamualaikum dan hai semua!
Tempahan kali ini bertemakan hitam gold. Ia lebih nampak klasik dan elegan. Apa yang bagus beliau bagi details yang beliau inginkan. Alhamdulillah siap dah blog dia. Hihi terima kasih! Korang boleh singgah blog dia okayy :)
Dan watermark untuk blog ni pun tuan blog ni nak warna gold.

NAMA : KELADI UBI
PAKEJ : PAKEJ 1 FULL
THEME : BLACK GOLD (LIFESTYLE)
TEMPOH SIAP : +/- TIGA HARI
BERMINAT : PM DI PAGE SEHIJAU BLOG RA

2 comments:

  1. hihihihi...thks ya...hasil kerja yang memuaskan...tak rugi tempah..herga pun berpatutan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Haha thanks gak berurusan dgn sy!

      Delete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.