Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

February 13, 2016

Dapatkan Koleksi Skirt dari RA SHOPPE di Butik Vendor Vendsouq Kuantan

Assalamualaikum dan hai semua!
Untuk maklumat korang, yang nak tengok dan rasai sendiri skirt kami boleh walk in di butik vendor Vendsouq Kuantan. Bagi yang jauh dari bandar Kuantan atau malasnya nak keluar dengan nak isi minyaknya, tolnya (kalau ada), kesuntukan masa atau sebagainya, anda jangan risau! Kami juga buka belian secara online juga. Mudahkan?

Alhamdulillah Nina baru je jadi vendor di butik kawan Nina ni sejak Januari yang lalu. InsyaALLAH kami melangkah setapak bagi memudahkan mereka sebagai muslimah nak cari skirt yang berkualiti dan paling penting PATUH SYARIAH. Harga insyaALLAH mampu milik. Apa salahnya kita melabur duit kita dengan pakaian yang baik kan?

Yang pasti skirt kami ni tak panas, tak jarang dan tak melekap badan. Boleh muat sampai XL. Hehe suka taakkk? Haa apa lagi serbu butik vendor Vendsouq di Kuantan ye! Skirt kami semua limited piece tauu! Harga bawah RM80 jee! Ruginya tak grab! Skirt yang sangat selesa dan best pakai! Rasa nak feeling princess boleh cuba skirt dari @ra.shoppe yee! Dapatkan segera sementara masih ada! Sekarang tengah sale tauu! :D
A-cut Plain Skirt ni tinggal 4 warna sahaja! Memang best pakai. Nina dah cuba satu untuk jadikan koleksi. Hehe
A-cut Floral Skirt ni antara hot items. Sebab banyak design yang lawo. Rambang mata cekk! :D
Ni design baru untuk A-cut Floral Skirt. Hehe cantik-cantik tauuu! Dapatkan di butik vendor Vendsouq Kuantan yaa!
Antara skirt kami di butik!
Mix & match dari butik vendor Vendsouq Kuantan. Memang cantik! Sangat sesuai dipadankan dengan apa sahaja pakaian :D

Alamat :
Vendsouq Kuantan
28A, Tingkat 1 & 2, Jalan Putra Square 6, 25000 Kuantan

No telefon :
014-5390537 (FAIZAH - Owner butik)

Waktu operasi:
Selasa hingga Ahad @ 10am- 7pm

Instagram : 

BOLEH ORDER JUGA SECARA ONLINE!
WHATSAPPS SAHAJA 
NINA (Owner vendor) +60148656921
 FAIZAH (Owner butik) +60145390537
@
Boleh layari instagram 

9 comments:

  1. cantiknyaaaaa :D

    http://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. cantik!!!
    salam perkenalan...saya baru follow blog ni...
    jemput join & Support GA di Blog saya #2 GiveAway by My New Blogger!
    tarikh tamat pada 18/02/16
    thanks...

    ReplyDelete
  3. i suka skirt.tp yang nampak kembang2 mcam princess.lg kembang lagi i suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan? ni memang kembang punyee. mehla usha ig saya sebab skirt tgh sale :)

      Delete
  4. agree with you and also agreed and consensus. thanks to its blogwalking. This is very useful article.
    http://www.cetak-cd.com
    http://www.chat-id.com/new
    http://soundbit.me
    http://yelpindonesia.com
    https://tanyadanjawab.com
    http://ngobrol.in

    ReplyDelete
  5. AAAAAAAAA CANTIK TT_TT
    so tempting tapi hm hm hm

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.