Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

August 24, 2015

Skirt Terbaru dari RA Enterprise | Betty Pleat Skirt 2.0

Assalamualaikum dan hai semua!
Kami ada skirt terbaru yang pasti akan beri kelainan pada si pemakai. Sebab apa? Sebab warna, design dan kualiti skirt ini akan memberi kepuasan dan berbaloi-baloi. Sekarang kami tengah jalankan Merdeka Flash Sale. Harga insyaALLAH mampu milik :)
Skirt kami ni sangat berbeza sebab apa? Macam yang kami katakan tadi. Warna, design dan kualiti skirt kami menjadi keutamaan. Baca details bawah ni ye :)

KENAPA ORANG TERGILAKAN BETTY PLEAT SKIRT 2.0 :
✔ Sangat flowy & super flareeeeee! Ukur lilit bawah skirt 3 meter++ tau!
✔ Design 'flat' di bahagian depan pinggang dapat sorokkan perut anda & memberi effect kurus yang serta merta! (You should try!)
✔ Siapa yang badan comel-comel XL/XXL yang selama ni tak yakin nak pakai skirt, jom cuba BETTY PLEAT SKIRT 2.0! You will be surprise!
✔ Design bawah skirt yang mempunyai border hitam membuatkan skirt tidak mudah nampak kotor & memberi ilusi lebih tinggi kepada pemakai.

Material : Polyester + full lining
Measurement : 
Waist 26"-36"
Length 102 cm

Harga : RM50 exclude postage
(Beli 2 helai free postage + free gift)

Saiz : Free size (Fit to XXL)

boleh layari instagram kami untuk lebih jelas :
https://instagram.com/ra.shoppe/

6 comments:

  1. cantiknya kembang-kembang gitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. aah memang cantik. berminat layari instagram ye :)

      Delete
  2. cantiknya! kena beli satu ni..hehe

    Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tq. Boleh awak. Mai la instagram sy ye :)

      Delete
  3. Comelnya skirt tu..kalau untuk yang petite sesuai tak?

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.