Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 25, 2015

Segmen Blogwalking Lepas Raya!

Assalamualaikum dan hai semua!
Jom join segmen ni. Syarat dia simple sangat :)
Klik banner untuk join
Perkara yang paling tak ingat raya tahun ni ialah birthday Nina jatuh masa raya kedua. Best tapi sedih sangat sebab banyak perkara terjadi :(
Tag : Syira Lokman
Segmen TAMAT pada 30 Syawal. 

25 comments:

  1. Wahhh mesti seronok tu. Kawan baik sy pulak birthday dia jatuh masa hari pertama puasa. Hehehh. Biasa kalau birthday jatuh kat hari penting ni orang senang nak ingat.
    Terima kasih join segmen kite!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe aah betul. wah tu pun seronok jugak. Oraittt :)

      Delete
  2. Dari segmen yang sama
    http://atrix96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
    selamat bersegmen

    ReplyDelete
  3. Salam Aidilfitri....Sal singgah sini ...

    ReplyDelete
  4. Dtg dari segmen yg sama....
    Good Luck....
    Done follow you...
    Follow me back ok....

    http://assam143.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    TQVM.....

    ReplyDelete
  5. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  6. Done follow...Singgah dr segmen sama =)
    Follow back ya..jemput la ke blog af...

    ReplyDelete
  7. blogwalking dri segmen yg sama.
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama... シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html?m=0

    ReplyDelete
  9. Dtg singgah dr segmen yg sama..goodluck

    ReplyDelete
  10. salam.. hai, dr segmen sama.. jemput singgah dan follow ek. tq! :)

    http://nikalani88.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  12. Datang nak beraya , ada orang tak ? hehee
    btw dari segmen yana sama. All the best !!

    http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  13. blogwalking~

    jemput join simple ga ni :)

    http://nanakimie.blogspot.com/2015/07/saya-nak-menang-giveaway-raya.html

    ReplyDelete
  14. Salam Nina..Kak Lya singgah beraya kat sini .. Jom la singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  15. blogwalking dri segmen yg sama.
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  16. Hi nanienaaaa!
    qila singgah sini wuhuw! Happy blogwalking ehehe sebab qila pun masuk segmen ni juga heee~

    ReplyDelete
  17. salam dear, selamat bersegmen,
    jemput singgah blog sy
    http://dsupermama.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-selepas-raya.html

    ReplyDelete
  18. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  19. Salam.. Singgah & follow sini dari segmen yang sama.
    http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  20. kita dr segmen yg sama..

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  21. Hai,assalamualaikum,

    saya jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank...dn etc
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig saya

    @nurnasuha96_

    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete
  22. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.