Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 4, 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Assalamualaikum dan hai semua!
Jom join satu giveaway yang memang menarik. Ramai kot yang join. Ni kali kedualah Nina join selepas tahun lepas tak ada rezeki. Tahun ni cuba lagi :D
http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

Nina pilih 5 items ini :

Product: Haniya Long Fish Tail Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 3.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 100 pieces

Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 80 pieces

Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 200 pieces

Product: Haniya Shoulder Design Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 2.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 140 pieces

Product: Travel Durable Backpack Malaysia
Price Meletop: RM19.90
Date: 10/07/2015
Time start: 4.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 60 units


Tarikh tutup : 14/07/2015, 11.59 pm
Korang boleh check result >> sini <<

6 comments:

  1. mcm best je.. nak join jugak lah..

    Saya ada buat segmen. Jom join http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-by-ms-kejupenyet.html

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.