Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

September 30, 2014

5# Review Blog Terpilih - Blog Cikk Mira

Assalamualaikum dan hye semua!
Seperti dijanjikan semalam Nina dah post dekat page yg Nina nak review blogkan. First blog ni memang favourite nina lah! Pinky..

Itu baru header, pun dah comel. Apatah lagi blog dia.. Tengok ni..


Ha kan betul kan Nina cakap. Blog pinky. Nina rasa mira ni suka pink kot. Haha Nina mengikuti perkembangan blog Cikk Mira ni tau. Yela sebab Nina suka arrangement blog ni. Kemas dan makin Mira edit blog, makin comel *thumbs up*

Mira ni muda lagi. Boleh panggil adik lah dengan nina tapi tak kisah pun lah macam kawan dah kan, Mira kan. Cikk Mira ni student MMU tau tapi mengedit blog kemain pandai macam ambil course IT je tapi bukan ye. Cikk Mira ni merupakan student Management *kalau tak silap*. Hehe kalau silap maaf ye, Mira ;)

Blog Cikk Mira ni juga menyediakan service mengedit blog dan Nina tengok portfolio Mira ni tak mengecewakan customer. Semua cantik dan sangat comel macam blog ni juga. Kreatif! Korang kalau nak tempah edit blog, ha Mira lah orang yang sesuai. Mira ni baik dan peramah. Hehe blog ni juga sisipkan dengan tutorial sebagai rujukan kepada blogger lain.

So siapa nak jenguk blog ni, jom cuci mata ye >> http://www.cikkmira.com/


2 comments:

  1. Hehe . Mekasih review kita :) Btol dah tuh student management.

    ReplyDelete
  2. @Anis Amira hehe ok nasib baik betul. Hehe sama2 mira :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.