Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

August 13, 2014

Dapat Email for Fiesta Blogshop 2014

hai korang, buka email nina dapat satu invitation to participate for this event. dah 2 hari lepas tapi hari ini baru nina baca. haha so bloggers lain dapat juga tak? 
klik gambar untuk tumbesaran
nak join tapi nina tak ada blogshop lah. hehe jadi visitor jela, boleh juga kan? :D

7 comments:

  1. blogwalking sambil menonton kuch kuch hota hai :D

    ReplyDelete
  2. salam..singgah bw cn ye
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam sis nk tanya pasal blog boleh pm sheda kt fb Sheda ucu Ataupun Email sheda kat shedaucu@gmail.com

    ReplyDelete
  4. drop by :)
    http://mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.