Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 18, 2014

Segmen Birthday and Nak Kad Raya by RA

INI STICKY POST UNTIL 18 JULAI 2014 SELEPAS RAYA

TAMAT
hai korang seperti yang dijanjikan.. hehe nina nak merasmikan segmen simple hari ini.. sempena birthday nina buat lah segmen ni. segmen ni 2 hari je tau sebab nak pos kad raya tu sebelum raya. maaf segmen ni akan dilanjutkan sampai selepas raya ye. nina tengah sibuk test penuh dalam minggu sebelum raya ni dan tak sempat nak pos. maaf ye lagi sekali ^^
|
|
|
http://i.imgur.com/9uTMLA3.png
1. Wajib follow blog nina ni dan like fanspage sekali
2. Copy paste banner di atas dan buat satu entry yang bertajuk "Segmen Birthday and Nak Kad Raya by RA".
3. Dalam entry tersebut kalau sudi selitkanlah ucapan birthday sekali. Hehe
4. Dah siap, pastekan link entry penyertaan SAHAJA di kotak komen ini.
5. Tag berapa orang dan pastikan mereka tahu.

Hadiah : 10x kad raya limited edition 
(random.org)

TARIKH TUTUP : 
JUMAAT INI (18 JULAI 2014) 
SELEPAS RAYA (TARIKH AKAN DIBERITAHU)

4 comments:

  1. join :) http://mininominomi.blogspot.com/2014/07/segmen-birthday-and-nak-kad-raya-by-ra.html

    ReplyDelete
  2. bismillah^^ join ya~

    http://amirahsafiee11.blogspot.com/2014/07/segmen-birthday-and-nak-kad-raya-by-ra.html

    ReplyDelete
  3. Saya join <3 http://misscufy.blogspot.com/2014/07/segmen-birthday-dan-nak-kad-raya-by-ra.html#comment-form

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum :) singgah sambil join GA

    http://aadhirahfarhana.blogspot.com/2014/07/segmen-birthday-and-nak-kad-raya-by-ra.html

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.