Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

January 8, 2014

Tamatnya Final Exam. Yeahh!

hai hai hai bloggers semua! haha gembiranya hati sebab dah habis final. yaa final exam lahhh :D
tapi hati sayu juga mengenangkan... ahhh lupakan.. nina berharap lulus je untuk exam ni, tak minta lebih..
so skang nina dah cuti tau, tauuu >,<
ada apa apa menarik tak?

nina rasa macam nak buat segmen/contest/giveaway. seperti sebelum ni nina cakap. ingat tak?
haaaaa kena lah ingat.. haha nanti nina update pasal sponsor. sesiapa nak saham akhirat sila lah derma sikit dekat nina *jadi sponsor lah* :P

btw hari ini merupakan hari terpenting juga dimana birthday seseorang. haha apa apa pun HAPPY BIRTHDAY! ;)

6 comments:

  1. Wahh..nina dah merdeka la nie..hehehe..ifah datang singgah sini, sedap je mata memandang bila masuk blog ni..cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe aah dah merdeka dah. hehe thanks ^^V
      singgah lah selalu..

      Delete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.