Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

January 17, 2014

Pencarian Sponsor!

hai korang.. seperti yang dijanji kan sekarang kan nina tengah cuti. so nina nak buat Mega Giveaway.. itupun kalau sponsor ramai lah. hope korang yang baik hati, ikhlas, amanah dan bertanggungjawab sponsor lah ye.. hehe
apa yang boleh disponsor adalah seperti berikut :
ITEM BLOG : doodle, edit blog/header/banner SAHAJA *review blog/bloglist TIDAK TERIMA*
TOPUP : RM5 dan keatas 
ITEM LAIN (barangan pos) : dress/blouse/tshirt, shawl/tudung bawal, felt craft, aksesori, novel/buku buku lain, voucher dan apa sahaja yang logik
BERMINAT JADI SPONSOR?
sila lah PM di fanpage nina >> https://www.facebook.com/greenhousera 
dengan menghantar details berikut :
1. Nama : 
2. URL blog :
3. Barang yang ingin di sponsor :
4. Untuk berapa pemenang :
5. Syarat : LIKE FB | FOLLOW BLOG atau G+ | CLICK IKLAN | FOLLOW TWITTER
*Limit syarat 2 sahaja* contoh : like fanspage dan click iklan satu sahaja = hanya 2 sahaja syarat

KELEBIHAN SPONSOR?
1. Trafik/followers/like page anda akan semestinya meningkat
2. Duit churp2, says or heartbeat akan bertambah bila diorang click advertise korang
3. Pahala itu semestinya :)

10 comments:

  1. hai kak, nak tanya, giveaway ni dijangka berakhir bila?

    ReplyDelete
  2. oh.. kalau masa terdekat ni saya tak boleh lah sponsor sebab takut tak sempat membeli bendanya T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yeke. mungkin akan extend tarikh tu. tengok pd keadaan.. sbb sy rasa mcm sekejap plak GA ni.. huhu

      Delete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.