Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

November 11, 2013

Sibuk, Penyibuk, Menyibuk ke Prihatin?

hai korang lama dah nina update blog kan. ada yang tertanya tanya mana nina pergi. hehe okayy ni nina jawab ye. sangat sibuk dengan sem ni. bila nak update, ada je benda nak buat. aduh kacau betul lahh.. sorry guys! ^^ 

actually setiap orang akan ada hari sibuknya. kadang kadang kita saja menyibukkan diri untuk menghilangkan tekanan yang kita alami. cuba orang lain tidak memahami apa yang kita alami sampai diorang sibuk untuk menanya ini tanya itu. 

ada perkara memang tak perlu diceritakan kepada orang tapi sampai nak paksa orang tu dengan dok tanya macam macam.. errr.. sampai dah tahap itu naik rimas juga. *fikir sejenak* dia penyibuk ke prihatin ni?? ha sedikit confius di sini.

mungkin dia prihatin tapi cara dia tu membuat kita rimas dan dia menyibuk dalam semua hal kita. hak setiap orang untuk berfikir. so apa yang nina fikir semua negatif smpai kawan sendiri cakap nina asyik fikir negatif je. ish3.. teruk ke macam tu? :/


haha adakah anda begitu juga?? pendapat saja. peace ^^v

8 comments:

  1. GIVEAWAY BARU SAHAJA BERMULA !!!! JEMPUT JOIN & PROMOTE SEKARANG !!!!

    Ada hadiah Jubah, Dress Labuh, Handsock, Shawl, Pashmina, Tasbih Digital, Cardigan dan macam-macam lagi untuk direbut. Jangan lepaskan peluang anda. Apa tunggu lagi? JOM SERTAI SEKARANG !!!!! :)

    http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2013/11/simple-holiday-giveaway-by-sn.html

    ReplyDelete
  2. Terbang sambil mendarat di sini. Jom join GA yang awesome ni! Terdapat 100++ hadiah untuk dimenangi! http://superpapaya.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ReplyDelete
  3. bagi saya, kalau org tu prihatin dia akan tanya masalah kite sekali je. kalau kita taknak cerita then dia paksa kita suruh ceritakan masalah kita itu dh dikira menyibuk. hehe saya pun rimas juga dgn penyibuk mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kan? okayy thanks dgn pendapat mazni. sy setuju ^^

      Delete
  4. Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

    Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273

    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

    Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks. btw link tu tak de lah.. okayy ^^

      Delete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.