Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

October 4, 2013

Pencarian Sponsor Topup untuk Segmen Menangi Topup

nina ingat nak buat segmen ni bermula minggu depan dan lebih kurang seminggu lah akan berlangsung. hehe maklumlah nanti nina nak midsem break. alang cuti kan tu yang buat. dalam masa yang sama Hari Raya Aidiladha juga kan. 
ada sesiapa yang berminat untuk sedekah dalam segmen ni?

BERMINAT JADI SPONSOR?
sila lah PM di fanpage nina >> https://www.facebook.com/greenhousera
dengan menghantar details berikut :
1. Nama :
2. URL blog :
3. Topup untuk berapa pemenang :
4. Syarat : LIKE FB | FOLLOW BLOG atau G+ | CLICK IKLAN *Limit iklan 2 Sahaja* *Follow Twitter dan lain lain TIDAK DITERIMA*
KELEBIHAN SPONSOR?
1. Trafik/followers/like page anda akan semestinya meningkat
2. Duit churp2, says or heartbeat akan bertambah bila diorang click advertise korang
3. Pahala itu semestinya :)

kalau tak dapat sambutan segmen ini akan dibatalkan secara automatik ^^

6 comments:

  1. Assalamualaikum akak! Lia xleh nk sponsor sbb tgh pokai ni.. Hehee.. Btw, goodluck , harap2 jumpe la sponsor tu :D

    Btw, jemput join GA Lia kalau xkeberatan yer :)
    http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/09/duo-giveaway-by-amilia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam lia. its okayy! :)
      hehe thanks ^^

      Delete
  2. Nama: Bubu Lalola
    URL Blog: http://ohhello-buu.blogspot.com
    Topup RM5 utk 3 pemenang
    Syarat: Like Fanpage dan follow blog
    Url Fanpage: https://www.facebook.com/pages/Bubu-Lalola-II/393336287455386

    ReplyDelete
  3. Nama: Syahoney Kitty
    URL Blog: http://dia-honey.blogspot.com
    Topup RM5 utk 1 pemenang
    Syarat: Like Fanpage dan follow blog
    Url Fanpage: https://www.facebook.com/SyahoneyKittyShoppe

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.