Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

August 20, 2013

Senarai Sponsor dan Hadiah Mini GiveAway by Puteri & Nina Yang Bakal Dimenangi Pemenang

Mini GiveAway by Puteri & Nina tak lama lagi akan dilancarkan. tunggu banner disiapkan oleh partner nina, Puteri. hehe bakal pemenang mesti nak tahu hadiah apa yang bakal diorang menangi kan. ha so hari ini nina dah dapat sponsor. syukur Alhamdulillah.. terima kasih para sponsor yang sudi sponsor hadiahnya. dan hadiahnya seperti berikut :
  1. 4x doodles - Nasuha
  2. 1x topup RM5 - Yong Atira
  3. 1x topup RM5 - Ika
  4. 1x topup RM10 (maxis) - Amira Idayu
  5. 3x header blog  Aina Syafiqah
  6. 1x topup RM5 (maxis) - Shinda Saidi
  7. 1x tudung bawal tribal - Raja Farah
  8. 1x tudung - Puteri Damia
  9. 2x button badge - Alyaa Najlaa
  10. 2x shawl & 1x tudung bawal - Nur Azwa Edora
  11. 3x topup RM5 - Bubu Lalola
  12. 1x novel & keychain - Sarah Arfa Adira
  13. 3x review blog -  Engku Muzahadin
  14. 1x tasbih - Kamalia
  15. 1x baju kurung & tudung - Farhan & Nysa  *sponsor baru*
  16. 1x shawl - Aishah Fauzi *sponsor baru*
so jom join reramai ye. click banner di bawah :)

6 comments:

  1. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


    Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. nanti sy buat entry pembahagian hadiah ye :)

      Delete
  3. Replies
    1. maaf dah ramai sposnor topup. kalau barangan pos boleh lagi ;)

      Delete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.