Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

August 5, 2013

#4 Segmen Jom Klik Klik

hai hai... jom kita berderma nak? bulan baik ni apa kata kita menderma. senang je kita klik advertise je. hehe just click mine, and i will click yours okayy :)

sebelum klik iklan ni, pastikan clear cache and cookies korang ye. ikut tuto >> SINI <<

korang letak link di bahagian komen ye. hanya limit 5 link sahaja. TQ :)

12 comments:

  1. done! click mine back! XD

    http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/LifebuoySuci3
    http://socialshare.p1.com.my/share/my/3216/3854756
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3224/3854758
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3098/3854766
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3202/3854768

    ReplyDelete
  2. dah klik.. :)

    http://share.protonsagasv.com/share/my/2957/3685618
    http://sbm.protonsagasv.com/share/my/2959/3570711
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3162/3780636
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3180/3807492
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3196/3807546

    ReplyDelete
  3. dah klik2 juga.. tapi 2 yg pertama tu kuar mesej not found.. sori ek.. yg len abis diklik.. selamat hari raya..

    ReplyDelete
  4. Datang follow awak n nak jemput awak join GA ni..

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-era.html (akhir Ramadhan)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/klik-klik-syawal-by-cik-akak-comel.html (19/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-rekaan-sendiri-by-eymasu.html (31/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-raya-by-anemzahar-and-friends.html (22/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/1st-giveaway-for-kpopers-by-arina-aireen.html (1/9/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/mini-giveaway-by-nurrul-ellani.html (10/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-sha-purple.html (31/10/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html (1/10/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/mega-top-up-giveaway-by-arni-dan-madihah.html (30/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-hari-raya-datang-lagi.html (20/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-birthday-wawa-by-wawa.html (15/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-ramadhan.html (15/8/2013)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/simple-giveaway-by-hannan.html (21/8/2013)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/contest-mega-raya-teka-syiling-raya.html (5/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/raya-giveaway-by-iman-zakaria-sabrina.html (9/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/ramadhan-giveaway-by-asma-sah.html (18/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/6th-giveaway-by-aimi-wardina.html (sehingga peserta ke80)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/contest-hari-raya-santaikata.html (raya pertama)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-farhan-kerewx.html (18/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-by-hidayah-ifah.html (20/8/13)



    ** Dalam kurungan tarikh tamat contest/segment/Giveaway tersebut


    ReplyDelete
    Replies
    1. haha wah banyaknya. okay thanks ajak sy :)

      Delete
  5. Hi dear! Nak duit raya free?http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.