Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

April 4, 2013

Freebies : Ornament Brushes for Header (Kerawang) Part II

hey hey hey guys! ada freebies lagi ni ha kerawang untuk header. tengah tak tahu nak buat apa nina buat lah freebies ni. suka tak, suka tak? haha kalau nak usha part I klik sini ok ^^
saiz : 800px








so download sendiri ye :
click CTRL+picture >> right click >> save as

26 comments:

  1. lawa la kak :) anis mntk satu yg wrne purple tu boleh? :)

    ReplyDelete
  2. sally ambik yg warna hitam... tQ :)

    ReplyDelete
  3. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete
  4. hee~ comel laa.. kidnap satu.. thanks.. ^__^

    ReplyDelete
  5. cantik la..hehe..suka tgk..btw me minta izin dlu la nak amek..nanti2 baru amek..ehhe..

    ReplyDelete
  6. Dear, jom join - http://ceritaseoranggadis-shafiqah.blogspot.com/2013/04/1st-segmen-saya-gila-blog.html

    ReplyDelete
  7. Cantiknye ! Dina ambik satu ye akak :D :D

    ReplyDelete
  8. salam...minta izin ambil freebies nie ye...tq...kreatif betul awk...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam.. ye boleh je. hehe tak dela awak.. sama sama :)

      Delete
  9. saya copy ye.. ambil buat kerawang page saya...tq

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.