Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

March 28, 2013

Segmen 5 Hari : Follow & Menang by Syazlia & Ruqaiyah

SEGMEN TAMAT!
Hai korang selamat pagi. Hari ni nina dan partner nak buat 2nd segmen. Kali ni korang jangan risau sebab bab hadiah, partner nina yang settlekan. Takut jadi macam dulu bagi lambat *memang lambat pun*. Kesian korang nanti tertunggu. Nina busy tak sempat nak uruskan. Haha sorry ok! Lain kali insyaALLAH lebih efisien. 
1. Follow blog ini & NurSyazlia
2. Like Fanpage kami : 3. Buat satu entry 'Segmen 5 hari : Follow & Menang by Syazlia & Ruqaiyah'
4. Tempekkan banner & link kan banner tu ke blog syazlia or blog ini
5. Klik sini, sini, sini (Pastikan klik sampai habis) *jujur ye*
6. Follow ke semua blog, twitter and like pages sponsor *twitter tak wajib*
7. Dah siap, drop link entry anda ke entry ni
Senarai Sponsor & hadiah :-
- 2 Selendang by Nur Aliah : Follow | Follow
- 2 riview blog by Nurul Izzati : Follow | Like
- 2 riview blog by Iyra : Follow | Like
- 3 cursor by hanim : Follow | Follow
- 5 cursor Iffah by syahirah : Follow
- 5 bloglist by Noor Najwa : Follow | Like
- 1 Gelang by Cik KD : Like
- 3 Pieces mask penjagaan kulit by Nor Aishah : Like
- 2 doodle by Syafiqh : Follow | Follow
- 2 doodle by Deno : Follow
- 2 Brooch by Ismah : Follow
- 2 edit blog by Hawa : Follow | Like

Kami mencari 10 pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan top referral, entry paling kreatif, peserta pertama, blog bertuah & 6 org by random. Para sponsor juga boleh sertai segmen ini. Segmen akan terbatal jika kurang dari 30 orang. Jadi jom sama-sama meriahkan segmen follow & menang ini.
Tempoh berlangsung - 24/3/2013-28/3/2013 sebelum 6 petang

>> SENARAI PESERTA <<

25 comments:

  1. Join!
    http://iniblogrockstar.blogspot.com/2013/03/blog-post.html

    ReplyDelete
  2. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  3. Ina join sini :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  4. join

    http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  5. Bismillah...

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  6. Join^^

    http://waniey-missmustache.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  7. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  8. Join :)

    http://gadistanpacinta.blogspot.com/2013/03/title-segmen-5-hari-follow-menang-by.html

    ReplyDelete
  9. jOIN!! n_n


    http://princessharnasya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. sori..

    http://princessharnasya.blogspot.com//2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    *sentiasa kalut smpai lupa.. sorry erk..

    ReplyDelete
  11. http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  12. http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  13. join ! :) http://myrahthesamuraii.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-dan-menang-by.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. Ini link entry saya. Mohon check. TQ :)

    http://ezzaty-zaty.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    #Semoga dimurahkan rezeki. Amin!

    ReplyDelete
  15. done !!
    mencuba nasib di sini..he3..

    http://nurbaiyah86.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  16. http://dramaticyang.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  17. hai,joined!
    http://gagamiami12.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  18. http://budakcomelkatsini.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html
    done join :D

    ReplyDelete
  19. Join...

    http://ikajohans.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  20. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  21. join sini

    http://blogmenang.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  22. Saya join.

    http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/03/segmen-5-harifollow-dan-menang.html

    ReplyDelete
  23. http://nursyazana26.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete
  24. saya join jugak .. walaupun terlambat tapi masih sempat kan .. hehe =)

    http://talking-typing.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.