Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

March 20, 2013

Banner Baru Lagi :)

yahooo! nina ada banner baru lagi. thanks kepada adik yaya buatkan banner yang superb comel ni >,< ok lah sebab nina dah teruja dengan banner baru so sekarang nina nak buat exchange banner. ha nak tak? meh lah share share banner korang. share is caring right? hahaha :D
siapa nak exchange banner korang boleh lah komen di exchange part ye *dekat menu bar* ^^

4 comments:

  1. comelnya banner tu. tetiba nak buat satu jgk. :)

    ReplyDelete
  2. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/ cantik banner tu...

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.