Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

February 21, 2013

Nak Blog Anda Masuk di Remaja?

Assalamualaikum dan hai korang!
Lama dah tak update kan. Mungkin ada yang tahu dulu masa edisi Remaja 15 Dec 2011 Greenhousera ni pernah masuk Majalah Remaja. So adalah yang tanya macam mana nak masuk ni? :D

  1. Pergi page facebook Majalah Remaja dan akan menyiarkan mengenai blog
  2. Sila hantar details blog korang tu melalui email
Korang kena tunggu lama jugalah. Dia takkan beritahu blog kita tu masuk tapi korang kena selalu beli Majalah Remaja. Kalau ada rezeki masuklah blog korang tu. Hehe tapi memerlukan kesabaran sikit ye :)
Tapi tu dulu..
Sekarang Majalah Remaja dah baru. Dalam majalah tu dah ada ruang untuk send details blog korang. Korang isi form je dan post jela. Nanti pihak karangkraf tu akan processkan. Selamat mencuba :)

8 comments:

  1. @Syazwani Mazlan : hehe boleh try lah mana tahu rezeki masuk plak kan. orait ^^

    ReplyDelete
  2. wah bestnya.... rasa blog saya lom layak lagi masuk majalah ni...

    ReplyDelete
  3. @mrpolie : hehe eh tak apa try jela ;)

    ReplyDelete
  4. @Aimi Wardina ♥ : hehe ya betul. tak kan saya tipu plak ;D

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.