Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

February 9, 2013

HIJABSTER GIVEAWAY BY SHIDAIZY BOUTIQUE

hai korang! wah lama tak update dan lama juga tak join GA. so petang ni nina rajin nak join. tuan punya GA ni ajak. thanks :)
*klik banner untuk join*
tag kamu :

11 comments:

  1. @Shiyda Aqma : orait most welcome :)

    ReplyDelete
  2. http://shiydaaqma.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

    ReplyDelete
  3. @#HyunSeungOppa : hehe tu kan link penganjur ;)

    ReplyDelete
  4. hai. salam perkenalan, blogwalking sini. jom g blog saya meh ada Sale! =) http://www.dieratekikushika.my/2013/01/jualan-discount-friendlyfashion-diera.html

    ReplyDelete
  5. @Diera Tekikushika : hai. salam perkenalan juga. hehe orait ^^

    ReplyDelete
  6. http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

    dari segmen yang sama,
    selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  7. @Farahin Izzati : hehe okay. selamat bersegmen juga ^^

    ReplyDelete
  8. Hai . dari segmen same .
    singgah la blog Isyah klaw sudi >.<
    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-hijabster-giveaway-by-shidaisy.html

    ReplyDelete
  9. hye
    dtg singgah ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

    ReplyDelete
  10. Hye! Good Luck! Jemput join Giveaway dari saya pulak ye :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.