Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

November 17, 2012

Freebies : Ribbon On Top Blog

ok ini adalah freebies untuk letak dekat top blog ye. nina dah tolong carikan di glitter graffic tu. so korang tak payah nak pening pening carikan. hehe pilih lah mana yang berkenan di hati :) 

  


  


  




  



    
     

KLIK sini untuk ke tutorial
KLIK sini untuk Freebies : Ribbon On Top Blog (Part II)
KLIK Freebies : Ribbon On Top Blog (Part III)
dah guna komen di sini dan janganlah lupa credit saya ye :)

8 comments:

  1. @TheSofiaKim : http://greenhousera.blogspot.com/2012/11/tutorial-ribbon-on-top-body.html :)

    ReplyDelete
  2. Tak jadilah kak . Nanti dia keluar yang polka dots je . btw , tempahan edit full blog berapa ringgit ?

    ReplyDelete
  3. @Mai Maisarah : height dia kena adjust lah. PM fan page sy ye :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.