Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

November 17, 2012

Freebies : Ribbon On Top Blog (Part III)

ok yang ni dah part III. fuh banyak kan ribbon ni. rambang mata pula nina ni. so kalau korang berkenan pilih lah dari part I dan part II tu ada lagi :)






   image


 image


 image


 http://29.media.tumblr.com/tumblr_lyhaolUyBU1r81pw5o1_100.gif http://27.media.tumblr.com/tumblr_lyhap0tPbe1r81pw5o1_100.gif


 

 













    

image image


image image image image


image image image image
KLIK tutorial sini pemasangan ok !
KLIK Freebies : Ribbon On Top Blog (Part I)
KLIK sini untuk Freebies : Ribbon On Top Blog (Part II)
dah guna komen di sini dan janganlah lupa credit saya ye :)


10 comments:

  1. kalau pakai reben ni, kte punya button follow n dashboard ilang x? Makceh =)

    ReplyDelete
  2. @AkuTracy : hehe hilang tapi boleh adjust balik button follow dan dashboard tu ke bawah sikit bagi nampak :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam kenal...semua ribbon-ribbon tu cute ler...nak ambil boleh ker...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam.. hehe salam kenal gak. okayy boleh ;)

      Delete
  4. Saya pakai ye. Terimakasih banyak. :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.