Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

October 24, 2012

Segmen "Cubit-cubit Manja"

nina mau join segmen ni. sweet kan title segmen ni. hehe diajak sendiri oleh tuan yang anjurkan segmen ni. thanks ya :)
*klik banner comey ni untuk join ^^
Saja join segmen ni kerana boleh tambah followers sekali gus mengeratkan silaturrahim. paling seronok, bila click iklan di blog boleh tambah earnings dan traffic blog juga meningkat *wah! :D


13 comments:

  1. Hai...lezza singgah sini. Thanks sebab sudi join segmen yg lezza anjurkan. Lezza dah cubit2 manja kat semua button yg blh dicubit =)

    ReplyDelete
  2. Hai, saya singgah sini :) Singgah sini balik ye. Tak paksa pun. http://amaliaahusna.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  3. http://meestring.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  4. Eira singgah dari segmen yg sama..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  5. Selamat berkenalan...
    Datang dari segmen yang sama...
    Jadi follower no. 3362 :-)

    http://duniawilma.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja/

    P/S: Wilma dah cubit2 manja iklan2 tu ya ^_^

    ReplyDelete
  6. follow n klik iklan dr segmen yg sama :)

    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  7. Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    ReplyDelete
  8. dr segmen ni http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    btw jom join my 1st GA :)
    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/happy-1st-anniversary-giveaway-by-girang.html

    ReplyDelete
  9. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen "Cubit-cubit Manja"

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang same :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/11/segmen-cubit-cubit-manja.html

    done follow #3418

    ReplyDelete
  11. jengok sini.....ada pengumuman =)

    http://misslyzeer.blogspot.com/2012/11/segmen-cubit-cubit-manja-tamat.html

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.