Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 6, 2012

Senarai Pemenang 1st GA by Nina & Kiki

hey korang. debaran semakin terasa. hehe ha korang pun sama juga kan. sebelum tu, untuk makluman korang kan kami menggunakan sistem undian ye. macam lucky draw tu. hehe ok macam gambar dibawah ni dalam bekas tu no korang ye. nina nak cabut no korang ni dan umumkan pemenang jela terus kan. jeng jeng :S
untuk mengetahui no anda sila KLIK DISINI ^^

3 pemenang bagi saguhati ialah :

1. no 142 - http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
HADIAH :
1x blog review dari Nabila 
1x doodles dari Wani
1x header by Miraa

2. no 138 - http://are-nies97.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
HADIAH :
1.      1x blog review dari Nabila
1x doodles dari Wani
1x header by Areyin

3. no 23 - http://suehada-vanillacoklat.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
HADIAH :
1.      1x doodles dari Wani
1x header by Areyin

Tempat ke 7


no 52 - http://heartstoryofmine.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
HADIAH :
1x header by Miraa
1x getah rambut & klip rambut by Ziela

Tempat ke 6 : 

no 59 - http://erahonlinediary.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
HADIAH :
1x header by Miraa
1x RM 5 by Ezie

Tempat ke 5 :

no 174 - http://quehanni.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
HADIAH :
1x RM 5 dari Ezie
1x 5% discount vouncher by De Closette
1x header by Ainul

Tempat ke 4 :

no 9 - http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
HADIAH :
1x RM 10 by Echa
1x header by Ainul
1x 5% discount vouncher by De Closette

Tempat ke 3 :

no 165 - http://ceritera-fatihah97.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
HADIAH :
1x bangle by Dress Your Age
1x RM 10 by Echa
1x RM 5 dari Ezie
1x header by Ainul
1x animated header by Mr Purple
1x 5% discount vouncher by De Closette
1x edit blog (tak full) by Areyin

Tempat ke 2 :

no 71 - http://lunakankasih.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
HADIAH :
1x feather earring by Dress Your Age
1x RM 10 by Echa
1x rm30 voucher dari LovebagLovebag
1x 5% discount vouncher by De Closette
1x header by Ainul
1x baju by Miss Qi Closet
1x animated header by Mr Purple

dan the lucky one for 1st place is 
 |
 |
 |
 |
 |
\/
no 60 - http://missmashimaaru.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
HADIAH :
1x free domain one year by Amer
1x rings & 1x earring by Gabriella
1x 5% discount vouncher by De Closette
1x RM 30 topup by Lovestory313
1x header by Ainul
1x vector by Azza
1x bag by Bags Aholic

special prize for top referral :

HADIAH :
Tempat 1 : 1x bag dari Korean Lens Shopper M’sia
Tempat 2 : 1x baju by Miss Qi Closet 
Tempat 3 : 1x RM20 Topup dari NMA Shop 

tahniahhh !! bagi yang tak menang tu jangan sedih. lain kali nina buat contest ke GA ke support lah ye. join next time pula ye ^^V thanks pada semua sebab support kami for 1st GA ni. sorry kalau kami ada silap dan salah kalau terguris hati kalian semua.. hehe sayang korang :D 

sebarang masalah kami akan update dari semasa ke semasa dan mengenai hadiah boleh hubungi partner nina, kiki ye :)

16 comments:

  1. Wahhh. Alhamdulillah saya menang top referrel :') Sangat sangat tak sangka sebab saya jaaaaaarang sangat promot =.= Rezeki memihak kepada saya :') btw saya nak cop BAJU ! Boleh? Hihi :> Thanks sangat sangat :'3

    ReplyDelete
  2. join my segmen... =)

    http://rararoo.blogspot.com/2012/07/get-free-cute-header-by-farahafiza.html

    dpt perfume =)

    ReplyDelete
  3. tahniah korang. ok hadiah top referral saya dah tulis nama korang dekat situ ^^

    ReplyDelete
  4. @Ain Hanani : hehe sori.. unavailable dah ^^

    ReplyDelete
  5. Tak boleh tukar ekk? Tkpelah. Ambekk jelah

    ReplyDelete
  6. tu sy tak pasti. tapi apa2 sy update kemudian ye sbb sy dengan partner sy tgh fikir lagi hadiah tu nak ikut turutan or pilihan pemenang ^^

    ReplyDelete
  7. oke-2. Thanks for your inform sis :)

    ReplyDelete
  8. Sye nk tuntut baju tu mcm mne?

    ReplyDelete
  9. @Anis Amirah : sila inform kepada partner saya ^^

    ReplyDelete
  10. @Ain Hanani : sila inform kepada partner saya ^^

    ReplyDelete
  11. no 7??? oklah tuu...tak pernah lagi menang mana2 GA..hehe...lagi2 i'm new here...tanxx...cmne nak tuntut hadiah ea???ermmm

    ReplyDelete
  12. @AR Afiefa : hehe tu lah, rezeki kan. sila inbox partner saya ye :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.