Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 23, 2012

On my Birthday :)

happy birthday to me..
happy birthday to me..
happy birthday to me..
happy birthday to me.. ^^

HAPPY BIRTHDAY 21st RUQAIYAH AMANINA !!

haha yeah Alhamdulillah my birthday party ada juga walaupun sederhana dan tidak meriah. hehe my family je yang belikan nina kek. thanks for my mom kerana belikan kek yang comel bangat. dan terima kasih kepada abang dan akak sebab pi belikan kek tu malam tadi. haha *mendera ni :P tidak bukan apa malam semalam nina jumpa my bf bincang pasal bisnes. hehe ececeh.. thanks pada yang wish birthday nina pada 18 Julai yang lalu. jatuhnya birthday nina tahun ni pada Syaaban 28. semoga bulan ini mendapat penuh keberkatan dan salam Ramadhan dari nina dan GreenHouseRA untuk anda semua. puasa elok elok ok? ^^

TERIMA KASIH , TERIMA KASIH.. now I'm officially 21 years old. not 14 or 16 ya :P

8 comments:

  1. Happy Birthday!!! Sedapnya kek tu! nak..hihi

    ReplyDelete
  2. @DAIRI FARISHA : hehe thanks :) dah habis dah. lagipun nak bagi kan puasa ni :P

    ReplyDelete
  3. happy birthday kak.semoga pnjng umur dn murah rezeki :D

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday kak ! Happy-happy selalu :D

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.