Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 3, 2012

Segmen : Saya dan Blog

hello hello apa khabar orang disana. nina mau join segmen lagi ni.. tengah boring. lagipun tuannya, aima sudah ajak dehh. eh asal tiba tiba macam orang indon ni. haha ngak apa dehh.. :D
mau join? click aje banner comey ni :)
 mau jawab ini soalan : Sejak bila korang mula berBlog?
jawapan : since September 2009 (tak ingat tarikhnya , hehe :D)

10 comments:

  1. terima kasih sudi join segmen ni ;)
    jemput cek nama kat sini ye ^^
    http://aimamazlanafna.blogspot.com/p/peserta-segmen-saya-dan-blog.html

    ReplyDelete
  2. @aima afna : wc :) ok dah check, nama saya ada ^^V

    ReplyDelete
  3. hai tuan blog, singgah dri segmen yg sme. saye follow blog hijau ni :)

    ReplyDelete
  4. @Maizatul Syuhaidah : hai mai :) thanks ^^

    ReplyDelete
  5. Aloha!! juz wanna to say your blog is so cute! Can you join ma contest?

    http://alwayspolkadot.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-cute.html

    ReplyDelete
  6. @Tinie Iqa : hehe thanks :) ok insyaALLAH nanti saya join ye ^^

    ReplyDelete
  7. hai... sya dari segmen yang sama...
    sila la datang ke blog sya..
    da follow, klu sudi, datang n follow la ye..

    http://azmengs.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. singgah BW sini dari segmen yang sama :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-dan-blog.html

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.