Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 2, 2012

Segmen : Jom tingkatkan Followers dan Earning ChurpChurp

yuhuuu anybody home?nina join segmen. diajak sendiri tuan yang buat segmen ni. thanks farra :) agak menarik. hehe apa kata korang bawak satu kampung join. ha boleh tambah followers dan earning ads korang. ni satu peluang kan. hehe
nak join? click je banner comey dekat atas ni ye :)
nak tag :

46 comments:

  1. Blogwalking sini ^_^ *dah lama follow :) Sekarang awak dah boleh follow ke blog peserta yang lain.*Saya dah klik ads awak (:

    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen.html

    TQ JOIN =)

    ReplyDelete
  2. Hai BW here! dari Segmen yang sama:) Dah Follow dah :) Pza dah click semua churpchurp awk! Serious! hihi btw jom tolong pza balik! disini -->

    http://takemyheart-superman.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    Follow and click k! thanks

    ReplyDelete
  3. @Farra : thanks :) owh yeke . ok thanks again <3

    ReplyDelete
  4. @SUPERWOM▲N. : hai! thanks dear :) ok i'll <3

    ReplyDelete
  5. done follow + klik SEMUA ads =D

    ReplyDelete
  6. Hye Nina. Saya Blogwalking Sini ;)Dari segmen yang sama.
    Tee dah Click semua adsa nd follow Blog Nina.

    Tolong Tee balik ;)
    http://budakcupcakes.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    Follow dan jangan lupa click k ;)
    Trimas..

    ReplyDelete
  7. @Tee : hey tee. thanks :) semua sudah tee, baru tadi ;)

    ReplyDelete
  8. hai. .sue dari segmen yg sama,dah klik sume ads yg ade dlam blog nie,klik yg sue jugak ehh,,jgn lupa klik GOODIES sekali taw,,tggu smpai hbis load,sue pun buat bnde yg sama . .tme kaseh :)

    http://suehanasueha.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  9. hai..shina jugak dari segmen yang sama :)dont forget klik ye

    ReplyDelete
  10. @sharinashina blogspot : hai shina ! ok.. you too :)

    ReplyDelete
  11. Salam, Blogwalking Here ! ;)Dari segmen yang sama. dah klik dah :) ika dah follow Blog

    Tolong ika balik ;)
    http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    Follow dan jangan lupa click ;)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap NINA dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    ReplyDelete
  13. http://amyfendi.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    follow & click ads kat sini :)

    ReplyDelete
  14. dtg sini dari segmen yg same...anjuran fara izaty...klik semua sudah..follow pon sudah :) jmpt la dtg ye ke tmpt sy..

    *mcmne nk ltak campaign churp2 ek??xreti eh

    ReplyDelete
  15. @syafiqah : wassalam . thanks ! sy pun baru click ads awak dan follow :)

    ReplyDelete
  16. @Fariz Reza [FR] : wassalam . wah macam zaman lama pula ye, berbadah gitu . ok insyaALLAH :)

    ReplyDelete
  17. @ayut : hehe terima kasih ya :) ok sudah juga dehh :)

    ReplyDelete
  18. Blog walking here ! Saya da follow ,

    Click here , http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  19. @Aimie Mimot : thanks ya . sy pun dah follow juga :)

    ReplyDelete
  20. @Miss Panda Gemok : hehe thanks miss :P

    ReplyDelete
  21. hye dear, datang dari segmen yang sama. Follow sini dan tekan ads awak :D

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  22. @EYFAalias : hai eyfa :) em thanks . ok sy da click juga :)

    ReplyDelete
  23. Follow n tekan ads awk , sila singgah blog sy k
    http://greenhousera.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  24. Hi, B W here saya dah follow awak !
    http://arisalatifah.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html
    Kalau rajin datanglah
    *Ads pun dah tekan

    ReplyDelete
  25. @Fara Tasya : hehe thanks but tu link sy lah. hehe

    ReplyDelete
  26. @Mairaahtar : hai, thanks. ok i'll :)

    ReplyDelete
  27. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    follow n klik semua ads awak... :)

    ReplyDelete
  28. dari segmen yang sama. Dah follow dan klik ads awk.

    http://onemessage-loveandbeinglove.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  29. dari segmen yg sama..wah bnyak iklan kuar..xsusah nak klik bbnyak kan?? hehe follow kamu

    ReplyDelete
  30. dah follow sini... dah tekan2 ads kmu.. hihi

    ReplyDelete
  31. Done follow your blog + klik ads.
    Drpd segmen sama -> http://mizzsninie.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-folowers-dan.html

    ReplyDelete
  32. Mimi follow and klik ads awak. TQ

    http://preciouselove.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  33. Datang dari segmen yang sama. Yasmin dah follow blog awak and klik semua ads awak. Jom terjah blog Yasmin pulak. TQ.

    http://yasminsuhana.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  34. Hai. Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama. Dah Click Ads Awak Dan Da Lama Follow Awak ^^

    Singgah Blog Zakiah Pulak Tau.

    http://diaryzakiah.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  35. done, follow and klik balik kayy

    http://sitinurshamimie.blogspot.com/2010/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  36. salam .. from segmen yang sama~ hihi membantu awk untuk tingktkan follower.. hihi~ hit me back k lepas neyh..! http://mylifeisjuzpurple.blogspot.com/2012/06/segmen-bedeba-boo-jom-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  37. @pUrple-g!rl : thanks ya.. hehe done too :)

    ReplyDelete
  38. follow dari segmen yg sama.. ;)
    ahha, dh klik semua ads pn...
    jemput2 la singgah, follow then klik ads ika okay..

    http://eikasharif.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. @Eika : hehe thanks ya.. ok i'll :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.