Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 3, 2012

Freebies : Space Background

helloooo.. hehe for malam ni nina nak bagi freebies pula ye iaitu space background. ye background ni menjadi pilihan para blogger. memang tidak dinafikan lah cantik. bila letak dekat blog sedap mata memandang. macam kita ada atas langit kan. hehe so ambil lah satu :)
http://i172.photobucket.com/albums/w31/graphichv/bg/space/moobackgrounds-space2.gif
http://i172.photobucket.com/albums/w31/graphichv/bg/space/moobackgrounds-space5.gif
http://i172.photobucket.com/albums/w31/graphichv/bg/space/moobackgrounds-space48.gif
http://i172.photobucket.com/albums/w31/graphichv/bg/space/moobackgrounds-space51.gif
http://i172.photobucket.com/albums/w31/graphichv/bg/space/moobackgrounds-space75.gif
http://i172.photobucket.com/albums/w31/graphichv/bg/space/moobackgrounds-space100.gif
http://i172.photobucket.com/albums/w31/graphichv/bg/space/moobackgrounds-space112.jpg
http://i172.photobucket.com/albums/w31/graphichv/bg/space/moobackgrounds-space156.jpg
ok tu sahaja setakat ni. dah ambil credit nina ye :)

12 comments:

  1. cantek ! tasha nak guna satu boleh ? hee :D

    ReplyDelete
  2. saya amik~ terimakasih! dah kredit

    ReplyDelete
  3. @✿ Tasha Shasha ✿ : thanks :) hehe boleh2 :D

    ReplyDelete
  4. @Mardihah : ok ambil lah . wc and thanks too :)

    ReplyDelete
  5. CANTIKNYE FREEBIES..RS NK BWK LAGU YUNA: TERUKIR DI BINTANG
    FOLLOWER KE 3196

    ReplyDelete
  6. macam mane nak gune kan sume bckground ni ?
    da tngok tuto akak sblum ni , yg nk msuk kan bckground tu , p x jadi .

    ReplyDelete
  7. @Nur Aisyah Abdul Rahim : owh yeke ? em nanti sy tengok semula ye :)

    ReplyDelete
  8. kenapa kalau save, dia dah tak gerak-gerak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memanglah kalau save tak gerak. nanti dah guna baru gerak :)

      Delete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.