Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

April 6, 2012

SEGMEN: SAPE NAK TAMBAH FOLLOWER

hey tengah malam ni nina bw ternampak segmen ni. dah lama tak join segmen ni ha. macam menarik, apa salahnya try kan? hehe
nina join! korang nak jom? let's try. click banner ok? :)

21 comments:

  1. salam, tenkiu join... link dh tepek kt entry.. selamat blogwalking ^_^

    ReplyDelete
  2. hye..salam..
    alin dtg dr segmen yg sama :D
    dh follow..follow back ok?

    http://alin8698.blogspot.com/2012/04/ape-ape-je-segmen-sape-nak-tambah.html

    ReplyDelete
  3. Salam , dtg dari segmen yang sama...
    Happy blogging ! :)

    *http://youismysoul.blogspot.com/2012/04/segmen-siapa-nak-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. wassalam nurrul.. :)
    ok happy blogging too !

    ReplyDelete
  5. hai, sha dtg singgah sini dari segment yg sama :)

    http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/segment-sape-nak-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. Blogwalking dari Segmen: Sape Nak Tambah Followers..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. miera follow sini....jempt ke blog n jadi followe k.. :))

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. Haii BW sini :)

    actly dri segmen yang sama heheh


    http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower_06.html

    ReplyDelete
  9. thanks you all singgah blog nina ni :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum
    ziarah + follow sini !
    saya dtg dri segmen di atas juga..hehe..
    jemput singgah ke laman saya ea..
    http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. follow sini :)
    from the same segment
    visit me too http://cikreenahmad.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. Hye . Kite dtg dari segmen yg sama :)
    saye dh follow awk , please follow me back :D Pleaseee

    http://iza-zaty.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower-by.html

    ReplyDelete
  13. jom msuk blog sye ;)
    dr segmen sme
    http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmensape-nak-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yg sama

    dah follow sini :)

    sudi2 kan la jenguk di blog saya...

    saya dari senarai no 107

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.