Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

April 20, 2012

Cool Blog vs UiTM Segamat :)

hey korang !! lama tak jumpa kan ? almaklumlah busy sangat. now nina dekat UiTM Segamat. so lama lah tak update si blog hijau ni. hehe rindu gila. tapi hari ini terasa nak update. ha ttile macam HOT je kan tapi tak ada lah. 

Cool Blog vs UiTM Segamat

just nak cerita bagaimana rasa kehidupan di sini. best juga! hehe pengalaman baru. kan sini hutan. macam ulu je tapi ok juga. hehe tapi yang canggih sini ialah ada Cool Blog !! wah !! hebat sangat ! haha lepas tu buka 365 hari . bila bila korang nak boleh beli. kalau dekat kolej nina tak ada pun. jakun sekejap. haha nina jarang beli Cool Blog ni sebab tah lah tak minat sangat kot. tak pun nina ni lambat dari orang. haha so hari ini baru habis kerja then my roomate ajak beli Cool Blog ni ha. so for the 1st time i choice my favourite flavor :

|
|
|
\/
APPLE SMOOTHIES BLOG 

wow sudah semestinya hijau juga pilihan nina. haha bukan apa memang febret apple pun bukan sebab hijau je. hehe sangat sedap! korang nak pergi lah cari Cool Blog korang ye. ok lah nak enjoy minum Blog ni kejap. bbye. jumpa lagi !! :)

4 comments:

  1. sedapnya...tolong belanja boleh.tak..:)

    ReplyDelete
  2. hehe sedappppp .. yummmyyy ! haha jahat buat awak terliur . em boleh boleh ;D

    ReplyDelete
  3. Follow sini. Jarang jumpa blog hijau :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.