Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

February 24, 2012

Freebies : Header Part II

hey hey korang. lama tak jumpa kan? em samalah dengan nina. rindu dekat blog hijau n. hehe sori sebab lama dah tak update blog sebab sangat sangat busy sekarang ni + tak ada internet dah dekat rumah sewa nina ni ha. so payah nak online. btw nina nak bagi freebies. petang tadi nina buat sebagai ganti yang dah lama tak update. hehe kali ni nina buat header bertemakan nama lagu.. hehe

saiz : 750 x 311

http://i1130.photobucket.com/albums/m529/Na_Niena/headertemalagu-STEREOHEART3.png

http://i1130.photobucket.com/albums/m529/Na_Niena/headertemalagu-speaknow3.png
http://i1130.photobucket.com/albums/m529/Na_Niena/headertemalagu-terukirdibintang3.png
http://i1130.photobucket.com/albums/m529/Na_Niena/headertemalagu-todaywasafairytale3.png
that's all! tu saja buat masa sekarang. tak cantik kan? nina tahu. hehe siapa yang suka ambil lah. beritahu ye & credit me :)

20 comments:

  1. sy amek satu akak , terima kasih =)

    ReplyDelete
  2. hazirah & fiqa : ok ambil lah tp jgn lupa credit sy ye :)

    ReplyDelete
  3. cantik la.. amek yg first tau ? thnx..

    ReplyDelete
  4. hehe ok wc, ambil lah . thanks too ;)

    ReplyDelete
  5. Saya ambik Terukir Di Bintang tu boleh? Terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. @Siti Sarah : hehe ok sarah , wc :)

    ReplyDelete
  7. @Izzatul 'Ayyuni : ok dear, thanks :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.