Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

January 15, 2012

Freebies : Polkadots Background (PART II)

haha freebies lagi untuk malam ni. yeahh! :D ni part II untuk freebies polkadots. before ni nina dah share. nak tengok silalah tengok dekat freebies nina ok? :)

http://4.bp.blogspot.com/-FQ-n8xuVM9I/Tkke3H3e4MI/
AAAAAAAABcw/KEpSiosOJtE/s1600/yellowpolkadot.png
http://1.bp.blogspot.com/-81Y1MyFt3s0/Tkke2z00cjI/
AAAAAAAABcs/djLJvyxV1f0/s1600/purplepolkadot.png
http://4.bp.blogspot.com/-6PMKBTTWXOA/Tkke2vK0cII/
AAAAAAAABco/M_Np53CdgQU/s1600/pinkpolkadot.png
http://2.bp.blogspot.com/-USLFWQV27jg/Tkke2QWsBfI/
AAAAAAAABck/Ky-viHGqHvc/s1600/greypolkadot.png
http://3.bp.blogspot.com/-fCISrwkY51g/Tkke2B0Q4QI/
AAAAAAAABcg/fZ9ZH0zi4rA/s1600/greenpolkadot.png
http://2.bp.blogspot.com/-FV1L1MQIH9Y/Tkke12RHkEI/
AAAAAAAABcc/EBsbybNVGis/s1600/bluepolkadot.png
ha cukup? rambang mata kan? haha pilih lah untuk blog korang. hehe ok lah tu je yang nina jumpa. thanks cik google ye :D

8 comments:

  1. awak macam mane nk gumakan wat background..add gadget html ker
    balas kat inbox msj saye yea

    ReplyDelete
  2. hehe kan sy ad tuto letak background.. ok :)

    ReplyDelete
  3. try satu eik akak .. thanx 4 dis tutorial .. :D

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.