Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

December 12, 2011

Shoutbox KENA BAYARAN selepas 1/1/2012?

hey korang. nina nak tanya ni korang pergi tengok dekat shoutmix korang.:face41: apa yang korang nampak:120: nina baru perasaan tadi. ha ada tulis "IMPORTANT NOTICE" kan dekat atas shoutmix ni. korang buka dan baca tau.. penting ni..:face12:


so apa yang korang dapat:s: nina walaupun tak pandai bahasa inggeris.:face63: tajuk dia pun dah tahu. dia cakap :

"Free service has to stop"..

kan:120: ha so cepat cepat korang tukat ke cbox balik. nina dah tukar dah.. nanti korang kena cas pula kalau guna shoutmix balik..:face56: nak tak nak kena juga lah ye.. before 1/1/2012 ok:s:

cara delete akaun shoutmix :

login--> setting---> delete shoutmix

sorry nina lupa lah sebab cepat sangat delete akaun shoutmix.:face56: lebih kurang macam tu lah.. if lupa password klik je forgot password tu ye.:face64:

12 comments:

  1. tapi kan, saya rasanya ade buat smpai 3 shoutmix, cuma 1 je tau password ngan username, yg lagi dua,, saya ta delate kne bayarke?

    ReplyDelete
  2. owh yeke. i'm not sure lah mardihah. better you delete semua lagi selamat. if lupa click je forgot password tu :)

    ReplyDelete
  3. macam mana nak delete shoutmix tuu .?!

    ReplyDelete
  4. em 2la.. yela dah bnyk org guna kan die knekan cas la =,="

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.