Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

December 23, 2011

Mid Term Break 2011 Begin.. ;)

Tumblr_lwmx44apbq1qeo03no1_500_large

hey korang selamat hari jumaat! em today i want talk about my mid term break. OMG!! really? ya ya.. this afternoon i will back to my hometown. yeahh! if i dont have replacement class for this afternoon, i already back to my hometown yesterday. so lazy! tapi nak buat macam mana kan. nak tak nak pergi lah. lepas tu bari balik terus. hehe suka nya dapat cuti ni ha. ok nina dapat cuti lebih kurang 10 hari gitu. 10 HARI? really? wahh lamanya. haha bagi nina tak delah lama sangat. hehe tapi tetap cuti. syukur Alhamdulillah.. sangat syok ni boleh jalan jalan ><

# order untuk edit blog ni buka ok? so sesiapa yang nak order tu, baca syarat syaratnya hanya click dekat order tu ye. SERIOUS BUYER ONLY! nina tak nak main main gitu. menyusahkan orang tahu? =="

4 comments:

  1. best yer cuti ? jalan2 n shopping2 bagai ~ seronoknya jd org dewasa -_-

    ReplyDelete
  2. hehe 2la best sgt. ala t amy dewasa gak kan :)

    ReplyDelete
  3. Wahhh suka betul bila dapat cutikan :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.