Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

November 14, 2011

Greyson Chance Profile

hey everyone:119:now him very famous.:face23:after he performed at AIM18 last Friday with girl YouTube, Najwa Latif many people talking about him.:face60:aiyaa..:face71:he was merely 13 years old when his talent captivated YouTube viewers as well as celebrities.:face44:let we know a little about him..


Famous as : Singer
Birth Name : Greyson Michael Chance
Birth Date : August 16, 1997
Birth Place : Wichita Falls, Texas, USA
Claim to fame : Cover for the song "Paparazzi" (2010)
Height : 5' 2"
Nationality : American
Education : Graduated from Cheyenne Middle School in Edmond, Oklahoma
Greyson Chance Family : Scott Chance (Father), Lisa Chance (Mother), Tanner (older brother) & Alexa (older sister)
Awards :
1. People's Choice Awards, USA
2011 Got nomination for People's Choice Award
category Favorite Viral Video Star

2. Teen Choice Awards
2010 Got nomination for Teen Choice Award
category Choice Web Star
Discography :
Hold on 'Til the Night
Hold on 'Til the Night Release year : 2011
Label : Maverick/Geffen
Genre : Pop

# sori my broken English.:face53:ya dia memang comel. tu sebab ramai je budak budak kecil menggila dengan dia. nina tak..:face56:biasa biasa je. dulu Justin Bieber, now Greyson Chance pula. lepas ni siapa lah pula..:face14:

10 comments:

  1. hehe tu la akk pon xbape sgt maybe sbb dy budak lagi >"< hee~

    ReplyDelete
  2. lepas ni xde siapa nak layan JB lagi. hoho. ehehe. A'ah sis stdy dekat KPTM. wahh! kira kita satu kolej la kn? huhuhu. btw, add la kite kt fb :P

    ReplyDelete
  3. haha mybe kot. da bnyk kontroversi skang ni si JB tu. hehe owh aah 1 kolej. ok :D

    ReplyDelete
  4. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow....follow pakjoe blk tau dh la follower pakjoe x samapi 100 lg x kesian ke hehehehe

    ReplyDelete
  5. hehe thanks. ok pakjoe. btw da follow da :)

    ReplyDelete
  6. a'a.JB sebab beliau da nmpak matang sikit kutt. haahahh

    ReplyDelete
  7. ehh, kite sama larh ! dulu JB, skang GC pulakk, ! ilovehim, better them both <3 hhaaa.. umur die sama dgn kite, 14 ! budak2 ke tuh ? dah besar panjang, suara pon awwwhh ! <3

    ReplyDelete
  8. haha wahh peminat suda dtg but not me. sy xminat lah. dak2 kecil yela kot :D

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.