Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

October 30, 2011

Freebies : Spectacles for Header

hey everyone:q:nina nak bagi freebies ni.. *ayat adik mia dalam filem Sekali Lagi..:face54: freebies ni korang bolehlah letak dekat header ke dan mana mana yang korang suka lah.:face51:ni nina TAK TRANSPARENT lagi tau sebab nanti korang nak buat header ke apa ke kena transparent juga kan.:face12:



so download sendiri ye :
click CTRL+picture:65:right click:65:save as
dah download tu korang transparent lah sendiri. kalau ambil beritahu..:face64:
jangan lupa CREDIT nina:119:


8 comments:

  1. Comelnya! Suka sangat! Tapi tak berapa pandai lah buat header sendiri. Huhu :)

    ReplyDelete
  2. hehe thanks :) try jela. kalo xtry mne kita nk tau kebolehan kte ;)

    ReplyDelete
  3. Comel =3 Nak ambik yg warna biru tu tau! =3

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. cuba tekan ctrl sekali cursor dkt picture :)

      Delete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.