Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

October 24, 2011

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA

nina join contest.:face64:ditagged oleh tuan blog tu sendiri, adik amalina. thanks dik:119:


nak join:99: click mana diatas ok:120:
baca syarat-syarat di situ dan baru boleh join.:face12:
hadiah menarik menanti tau:q:
jangan lepaskan peluang..:face2:

nina harap blog nina menepati ciri ciri yang adik berdua inginkan.:face40:
nina tag adik aida & qjey..

10 comments:

  1. Hye dear. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

    ReplyDelete
  2. hehe kte esok checknye. hehe ok thanks too ;)

    ReplyDelete
  3. salam singgah..gud luck blog idaman kalbu...mmg ada ciri2 nyer.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum w.b.t :) Sila check penyertaan anda di sini : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/senarai-contestant-blogku-menawan-kalbu.html. #Kalau takda dalam list, please inform.


    Hadiah juga telah di-updated. Ada tempat ketiga. Boleh tengok kat sini untuk melihat perubahan :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

    ReplyDelete
  5. Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :)

    Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

    ReplyDelete
  6. wink wink..
    melilau ke sini smbil follow contestant yg lain..

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.