Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

September 23, 2011

MoOd ExAm


hai everyone:119: seperti yang anda lihat update status nina yang dekat atas sekali tu sekarang tengah mood exam.:face16:so nina tak aktif online ni lagi. :face71:lepas habis exam nina akan kembali seperti biasa.:face51:sesiapa dah follow ke tinggalkan jejak anda di shoutbox nina tu ye.:face39:kalo ada pesanan tinggalkan di situ juga.:face12:nanti nina tengok lepas exam.:face15:jangan risau sesiapa yang dah follow nina akan follow balik.:face75:nina tak macam bloggers lain ada yang tak guna slogan 'I FOLLOW YOU. FOLLOW ME BACK' tu ok:120:nina ok je..:face23:

2 comments:

  1. gamba tu macam kenal la. hahah.

    ReplyDelete
  2. hahaha gambar awak ke ? sori .. sy search dekat google ;D

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.