Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

August 8, 2011

Tips Sihat di Bulan Ramadhan

tips ini untuk korang gunakan atau amalan semasa di bulan Ramadhan ni.:face64:

1segera berbuka bila sudah waktunya
2makanlah secara bertahap
3tetap olahraga
4minum banyak air
5kendalikan emosi
ha simple je kan entry kali ni.:face12:puasa kan. control mulut sekali dengan tangan.:131: last sekali nina wish SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK kepada semua umat Islam di dunia.:face15:kalau dah berbuka tu ingat-ingatlah orang yang miskin ye.:face35: jangan tamak && makan ikut kemampuan.

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.