Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

August 19, 2011

JadUaL FiNaL ExAm SepT 2011 dAh KeLuAr!!


tanpa kita sedar nak dekat dah final exam untuk student uitm ni.:face27:aduh nina dah cuak ni.:face31:tengok jadual baru apatah lagi jawab soalan. so sesiapa student uitm dip jela, deg tengah cuti pergilah check in dekat student portal tu ye. korang tahu kan macam mana. tak kan nina nak ajar.:face60:

|
|
|
\/


kena study dah ni. buku oh buku..:90:

6 comments:

  1. Dah follow awk! Kiter pn bdk UiTM jugak...hehe
    Follow kiter balik yekk...

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/08/domo-kun-biscuit-raya-oh-raya.html

    Salam Aidilfitri...

    ReplyDelete
  2. hehe thanks ninie . ok i will :)
    salam aidilfitri juga .

    ReplyDelete
  3. gud lux dear :)


    http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.