Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 9, 2011

PeNuH StAtuS BeRsiH

petang sume.:face64:sini baru lepas hujan.:87:tapi dah cerah balik.:26:nina nak cerita pasal BERSIH. dekat facebook sekarang ni ramai penuh dengan status BERSIH je.:face61:aiyoyo.. pening dah kepala nina ni.:face53:yela nina tak masuk campur lah pasal-pasal ni. nak nak pasal politik..


|
|
|
|
|
\/

disebab itu juga sepatutnya nina dah janji dengan my bro nak balik kampung.:face60:nak jumpa mak ayah tapi tak jadi. sebab my bro say traffic jam this afternoon.:50:so tunggulah petang ni jadi balik ke tidak. sekarang dah pukul berapa.:face14:tak tahu lah jadi balik ke tidak. baru excited nak jumpa mak. sedih betul lah..:face32:

4 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.