Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 7, 2011

mY 1st JuBaH ;)

hey sume selamat malam.:face64:nina nak cakap pasal jubah. ok korang ada jubah:120:suka tak:s::face46:nina pun ada. baru je 2. eleh baru 2 nak kecohkan. apalah nina ni..:face60:korang yang banyak tu tak kecoh pulakan.:face35:tak apa nina saja nak beritahu. hari ni nina pakai my 1st jubah. act ni bukan 1st jubah tapi yang 2nd. but 1st pakai. nak tengok:s:

taraa.. ok tak:120::25:ni nina bersama classmate.. nina yang sebelah kiri tu. ni lah jubah 1st pakai. act jubah ni diberi oleh bakal mak mentua.:face9:hari tu balik dari umrah ma bagi jubah ni. sangat suka:119:thanks ma sebab ingat nina dekat sana && belikan jubah ni.. today i wear it. very nice:q::n:tapi bukan sebab ma bagi baru nina nak pakai tapi memang dah lama teringin nak pakai. akhirnya dapat juga nina pakai..:face12:&& tadi dekat kolej ustaz yang pernah mengajar nina tegur. ramai jugalah yang tegur sebab sebelum ni nina tak pernah pakai. segan:r::face67:ustaz cakap dekat kami baru balik dari mekah/umrah.:face75:tergelak juga. yela macam tahu je memang jubah nina pakai ni dari umrah. banyak kali pula bertembung dengan ustaz tu. setiap kali jumpa tegur. aduh ustaz ni terima kasihlah tegur. agaknya comel kot nina pakai.:face56:nina gurau je. ignore lah apa nina cakap ni..

2 comments:

  1. weewitt.. aku pon ada 1 jubah.. beli utk dinner.. hahaha

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.